Новите камиони на Volvo, които използват Volvo Dynamic Steering, са много лесни за управление, дори и хамстер може да го направи. Наистина. Volvo заснеха клип, в който малък гризач управлява камион. От компанията са монтирали импровизирана клетка, в която да потичва малкият гризач, насочван чрез... морков. В кабината има шофьор, който чрез споменатия вече морков контролира посоката, в която да тича хамстерът. Камионът се изкачва по изключително опасен път с много завои.

 

Инженерите от Volvo обясняват: „Днес е решителният тест на кормилната система. Ще видите хамстер, който управлява камиона от дъното към върха на тази кариера.“

 

Рекламният клип е заснет много качествено и безспорно буди интерес. В клипа има моменти на несигурност, драма и успех. Изглежда така, сякаш всеки Volvo камион се подлага на подобен тест. Харесва ли ви рекламният клип, който са направили от Volvo?

 

Volvo са заснели още една интересна реклама. Нейната цел е да покаже прецизността върху контрола на камионите. В този рекламен клип виждаме два камиона, между които има опънато въже. Неговото предназначение – по него ще премине балерина, докато камионите се движат към тунел. Клипът е заснет с помощта на координатора на каскади Peter Pedrero (James Bond, Harry Potter, Pirates of the Caribbean). И двата клипа са част от кампании, посветени на „Десетте новости, които ще променят света... поне за водачите на товарни автомобили“. Новостите са включени в новата серия камиони - Volvo FH.

Тагове: