От известно време в интернет се носеха слухове, че предстоящият трети филм от поредицата Wolverine ("Върколакът") ще включва атрактивния персонаж Old Man Logan - главния герой, който вече е в по-напреднала възраст, живее в период, когато Съединените щати се владеят само от суперзлодеи. Първоначално за това намекна дори самият Хю Джакман, когото отново ще видим в главната роля, но сега австралийският актьор разкри заглавието на новия филм и за разочарование на феновете, в него по никакъв начин не фигурира Old Man Logan.

Нещо повече, то не потвърждава и друг слух, който пък твърдеше, че следващият филм ще се казва Weapon X. На практика името на лентата не издава абсолютно нищо освен това, че тя все пак ще бъде за едноименния супергерой.

Хю Джакман публикува в Twitter промоционално изображение, което показва, че името на филма ще бъде просто Logan. Все пак, вглеждайки се в изображението, ръката на героя наистина изглежда поостаряла, а има и детска ръка, така че Weapon X може би все пак ще присъства във филма, спекулира Game Zone.

Какво точно са подготвили Джакман и режисьорът Джеймс Манголд, ще разберем на 3 март 2017 г., когато филмът ще излезе по кината.



Виж още: Marvel и Netflix обявиха премиерата на Iron Fist с нов тийзър

Тагове: