От вчера вече можете да закупите най-новия флагман на Huawei у нас. Mate 10 Pro вече е наличен при трите мобилни оператора, верига магазини Технополис и дистрибуторската мрежа на Поликомп. От следващата седмица ще можете да го откриете и в Техномаркет.

През последните месеци усилено се говореше за Mate 10 Pro, който се оформи като един от най-интересните модели на Huawei. Причината е, че моделът много силно навлезе в най-високия ценови клас, като защити това с интересни възможности. На първо място е специалният модул за машинно обучение, част от новия чип Kirin 970. Благодарение на него Mate 10 Pro работи по-бързо, тъй като заучава навиците на потребителите, има по-добра камера и впечатляващо издръжлива 4000 mAh батерия. Подробности за всичко това можете да видите в подробното ни ревю.



Mate 10 Pro разполага и с двойна основна камера, която отново е резултат от партньорството с Leica. Обективите са с широка бленда f/1.6 и използват изкуствен интелект при функцията за боке ефект. Отново благодарение на изкуствения интелект тя идва предварително обучена да разпознава 13 различни сцени и обекти за още по-лесно постигане на перфектния кадър във всяка ситуация.

Флагманът е изготвен в комбинация от стъкло и метал, като предният панел е зает почти изцяло от 6-инчовия FHD+ екран. Операционната система е Android 8.0, облечена в най-новата версия на интерфейса EMUI.

Mate 10 Pro идва на цена 1599 лева и цветове титаново сиво или кафява мока, а след средата на този месец – и в среднощно синьо.

Ако обмисляте този модел, можете да прочетете и нашето пълно ревю, за да съберете още повече информация и впечатления.