Според анализатора Минг-Чу Куо iPhone 15 Pro Max ще съставлява 35 - 40% от поръчките за серията 15. Той очаква iPhone 15 Pro Max да се продава с 10 - 20% по-добре от iPhone 14 Pro Max.

Според неговия доклад най-голямата продажбена характеристика на iPhone 15 Pro Max ще бъде ексклузивният му достъп до перископна камера с увеличение. Той очаква iPhone 16 Pro също да разполага с перископ, което значително ще подобри продажбите.

Според информацията Largan е изключителен доставчик на перископни модули за iPhone 15 Pro Max. Това е същата компания Largan, която очевидно доставя над 60% от перископните обективи за Huawei - най-бързо развиващия се производител на перископни камери сред китайските производители на телефони с приблизително 15 - 20 милиона доставени модели с перископ тази година и прогнозирани 30 милиона през следващата година.

Това е чудесен бизнес за Largan, тъй като според съобщенията перископният обектив е 3 - 4 пъти по-скъп от "общ 7P обектив от висок клас".

Във връзка с това серията iPhone 15 (моделите, които не са Pro) може да се завърне в зелена разцветка, според Majin Bu в X/Twitter.

Той сподели изображения на това, което изглежда като цветово съобразени USB-C портове за новата серия iPhone 15 - има зелен, син, бял и черен вариант.

Снимка: Unsplash

Виж още: Титановото покритие на iPhone 15 Pro ще направи устройствата само по-леки и по-издръжливи

 

Тагове: