Кристиано Роналдо е ярка футболна звезда, модел, филантроп и предприемач. Той е ангажиран с доста технологични продукти през последните няколко години, включително устройство за стимулиране на мускулите, линия от слушалки с марка Monster (Roc Live life Loud) и ZTE смартфон. Сега спортната суперзвезда се премества в медииния бизнес с нов сериал за малък градски футболен отбор в Ню Йорк, която той прави за Facebook Watch.

Шоуто ще бъде написано от създателите на Memphis Beat, Лиз Гарсия и Джош Харто, и продуцирано от бившия шеф на АВС Пол Лий и неговото инди студио wiip. Разнообразният расов и етнически състав на футболния отбор ще помогне на общността да преодолее някои класови и етнически разделения в града, докато децата се справят с предизвикателствата на тинейджърски живот, любов, приятелства и семейство.

Това ще бъде второто шоу на wiip за Facebook Watch след като студиото продаде на Facebook продукция с Катрин Зита-Джоунс, наречена Queen America.

Facebook Watch добави към видео платформата си множество ново съдържание, включително спортни предавания, стрийминг на видео игри и драми.

Тагове:
Още от Play