Почитателите на култовия сериал „В обувките на Сатаната“ имат повод за радост – нов слух от Холивуд гласи, че по кино адаптацията вече се работи. Създателят на сериала Винс Гилигън пише сценария на двучасовия филм, който ще дели една вселена със сериала. Засега не се знае дали събитията ще се развиват след края на „В обувките на Сатаната“ или преди неговото начало. Повята на звездата Браян Кранстън също не е потвърдена, но по всяка вероятност ще видим Боб Оденкърк в ролята на Сол Гудман. Тъй като Оденкърк в момента участва в прикуел сериала Better call Saul, той има договор с АМС и най-вероятно ще се появи в новия филм.

Продукцията ще започне снимки през ноември под кодовото име Greenbrier в Албъкърки, Ню Мексико, където бе сниман и сериалът. Сценарият се върти около „бягството на един отвлечен човек и неговия поход към свобода“, каквото и да значи това.

Последната неизвестна е дали филмът по „В обувките на Сатаната“ ще дебютира в кината или директно по АМС. Вероятно повече информация ще имаме в началото на новата година.

 

Тагове:
Още от Play