Новият клас тънки лаптопи, включващи ултратънкия Yoga Slim 9i и новия 14-инчов конверитируем Yoga 9i, които също са с покритие от естествена кожа, са създадени да осигурят лесна преносимост и зашеметяващ външен вид без компромис с продуктивността, начина на работа и живота на батерията. И двата лаптопа предлагат изключително бърза реакция със следващо поколение процесори Intel® Core™ (очаквани скоро) в комбинация с графики, базирани на архитектурата, от Intel Xe. Yoga 9i идва и с по-голяма 15-инчова опция и работа с до 10-о поколение мобилен процесор Intel Core i9 HK-Series, подобрен от мощния NVIDIA® GTX 1650 Ti с Max-Q Design, за да засили вашата креативност.

Ако сте ценители на стила, значи сте попаднали на правилното място! Неделима част от новия 14-инчов лаптоп Yoga Slim 9i и детайл по избор на 14-инчовия конвертируем Yoga 9i – за първи път при лаптопите Lenovo – е черното покритие от естествена кожа, прикрепено към аерокосмическото алуминиево шаси за по-голяма издръжливост. Специална технология на свързване от 20 стъпки позволява на кожата да запази първоначалния си вид с естествените несъвършенства, които правят всеки продукт уникален. Този процес се извършва изцяло на ръка и изисква невероятно внимание към детайлите и изработката; всеки калъф има термопечат с логото на Yoga, върху което след това се поставя отразяващ гланц, за да го открои.

Както при всяко луксозно кожено изделие, мекият и естествен външен вид привлича вниманието и осигурява най-високите стандарти за качество, като всеки от тях се проверява в различни условия, включително излагане на ултравиолетова светлина и напрежение, както и до 3 кг притегателна сила за тестване на издръжливостта. Тези качествени материали са отговорно подбрани от водещ производител на естествени кожи, който стои зад много от съвременните популярни брандове.

Впечатляващият 14-инчов Yoga Slim 9i е един от най-невероятните, тънки и леки лаптопи с размер само 13.9 мм (0.54 инча) и тегло само 1.26 кг (2.77 lbs). Той предлага до 4К сензорен екран IPS VESA DisplayHDR™ 400 (3840 x 2160) и смайва с до 90% DCI-P3 цветен спектър и 500 нита яркост, оптимизирана от Dolby Vision. Интерактивният сензорен екран е стандартен както при Yoga Slim 9i, така и при конвертируемия Yoga 9i 2-в-1. Превърнете забавлението в начин на живот с многофункционалния 14-инчов Yoga 9i с до 4K IPS VESA DisplayHDR 400 и метална конструкция с тегло само 1.37 кг или изберете 15.6-инчовата опция на панела до 4K IPS VESA DisplayHDR 400, също с 500 нита яркост и тегло 2 кг. Защитете зрението си, докато работите продължителни часове на лаптопа си, като настроите тоновете на дисплея с Eye Care Mode чрез Lenovo Vantage.

Без значение дали ще изберете 14- или 15-инчовия модел, ще получите най-добрите функции. Тъй като 15-инчовият Yoga 9i има до 16 GB DDR4 памет и до 2 TB PCIe SSD съхранение, ще получите и дискретни графики и два порта за захранване Thunderbolt 3, бърз трансфер на данни и външен дисплей – всичко това в тялото на здрав, но лек метален корпус. И двата конвертируеми лаптопа са с Windows Ink и вградена писалка, която пасва идеално на ръката ви и бързо се зарежда в компютъра, когато не я използвате за скициране, рисуване или водене на записки. А ако предпочитате истинска писалка в ръцете си, новият еластомерен връх на Yoga 9i пресъздава усещането при писане още по-приятно и гладко.

Снимки: Lenovo

Виж още: Lenovo с впечатляващо висок финансов ръст

Тагове: