Men in Black се завръщат, и то с трясък. Изглежда, че Sony Pictures най-накрая се реши на продължение на sci-fi франчайзингa. Deadline съобщава, че студиото вече е определило дата на излизане за 17 май 2019 г., за когато е планирана и третата част на Джон Уик. Сценарият е дело на  Мат Холоуей и Арт Маркум, които работиха заедно по първата част на на Iron Man и Transformers: The Last Knight. Въпреки това филмът, който ще видим, няма да бъде предполаганият кросоувър между Men in Blackи 21 Jump Street, в който се очакваше да участват Джеймс Бобин, Джона Хил и Чанинг Тейтъм.

Всъщност Хил бе предсказал, че сливането на Men in Black с Jump Street всъщност никога няма да се случи. Вместо това този нов spinoff ще надгради върху света от първите три филма Men in Black и ще разшири вселената, като добави нови герои и злодеи. Идеята е да стане нещо подобно на начина, по който Jurassic World бе рестартиран, като същевременно вървеше и франчайзингът на Jurassic World. Звездите от оригиналния филм Уил Смит и Томи Лий Джоунс не се очаква да се завърнат.

Ветераните продуценти Уолтър Ф. Паркс и Лори Макдоналд, които работиха по първите три филма Men in Black, както и филми като Catch Me If You Can и Flight, вече са ангажирани за продукцията, а Стивън Спилбърг също се завръща като изпълнителен продуцент. С готов сценарий и дата на излизане Sony вече се надява съвсем скоро да уреди въпроса и с намирането на режисьори.

Тагове:
Още от Play