Независимо дали ви се вярва или не, дни преди събитието, насроченo за 15 октомври, течовете около Google Pixel 4 не спират. На страниците на BestBuy Canada за кратко се появи и бе премахната страница за предварителни заявки на новите Google Pixel 4 модели, която потвърди множество детайли.  

От тях личи, че както стандартният Google Pixel 4, така и неговият батко Google Pixel 4 XL трябва да имат двойни задни камери (12 МР основна и 16 МР телефото леща), красиви OLED екрани и чипсет Snapdragon 855, придружен от 6 GB RAM памет. Приордър страницата намеква още за управление без докосване с т.нар. Quick Gestures, както и подсказва, че отново при покупка на Google Pixel 4 собствениците ще получат неограничен брой снимки и видео в най-високо качество за съхранение в Google Photos.  

Oписанието на предварителната поръчка говори за оферта само за 64 GB версиите в бяло и черно, макар че очакваме Google Pixel 4 моделите в още два цвята и със 128 GB сторидж. Това, което отсъства от описанието, е информация за цената и наличността, така че не е ясно колко скоро след анонса ще бъдат достъпни телефоните и дали ще са по-скъпи от предните Google Pixel 3.

Засега практически единствената друга неизвестна е дали ще видим веднага най-новите функции на Google Assistant като raise-to-talk, която позволява да започнете да давате команди в момента, в който хванете телефона. Предполагаме, че в най-лошия случай те ще бъдат добавени с пач. Google може да пази още няколко коза в ръкава си, макар те да не са толкова много, колкото би искала компанията, така че всички въпросителни около Pixel 4 ще отпаднат на 15 октомври.

Виж още: Uber пуска приложение като Tinder, но за намиране на работа