Холивудската екшън класика Lethal Weapon може отново да оживее на големия екран, след като стана ясно, че звездите Мел Гибсън и Дани Гловър имат интерес към пета част от поредицата.

Warner Bros. планира създаването на пети Lethal Weapon филм, в който именно Мел Гибсън и Дани Глоувър отново ще изпълнят ролите на Мартин Ригс и Роджър Мърто. Най-хубавото е, че от студиото искат да придърпат и Ричард Донър за режисьорското място. Самият Донър не е режисирал нищо в последните десет години – последният му филм беше 16 Blocks от 2006 г. с Брус Уилис. За сценарист се очаква да бъде нает Чанинг Гибсън, „отговорен“ за четвъртия филм от поредицата.

Разбира се, на този етап няма абсолютно никакви подробности каква точно ще е историята, нито дори дали някой от другите ветерани в поредицата като Джо Пеши и Рене Русо ще се завърнат.

Междувременно на малък екран върви сериал по Lethal Weapon, който проследява работата на полицаите Ригс (Клейн Крауфорд) и Мърто (Деймиан Уейънс), които разплитат сложни престъпления в модерен Лос Анджелис.

Тагове:
Още от Play