За толкова години на пазара Netflix определено наложиха някои тенденции, като една от тях беше да представят предварително най-добрите предстоящи заглавия за месеца. До един момент това беше изключително вълнуваща информация, но постепенно бройката нарасна с такъв темп, че от една страна - не можеше да се различат добрите от слабите премиери, а от друга - рутината омръзна, а и алгоритъмът така или иначе имаше за задача да препоръча именно най-новото в стрийминг платформата. Но от компанията явно са схванали грешката си и сега предлагат на вниманието ни топ заглавията за 2022 г. Виждайки актьорския състав, посланието е повече от ясно - Netflix смята да доминира на пазара и има инструментите, за да го постигне.


В трейлъра се виждат кадри от The Adam Project с участието на Райън Рейнолдс, Марк Ръфало, Дженифър Гарнър, Уокър Скобел, Катрин Кийнър и Зоуи Салданя. Филмът, който представлява едно зашеметяващо пътуване напред-назад във времето, се очаква на 11 март.
Прескачаме към вампирската комедия Day Shift с участието на Джейми Фокс, Дейв Франко и Snoop Dogg; задължителен е и Gray Man, режисиран от Антъни и Джо Русо, които добре познаваме от Avengers: Endgame, а актьорският състав включва Райън Гослинг, Крис Еванс, Ана де Армас, Джесика Хенуик, Вагнер Моура, Дануш, Били Боб Торнтън, Алфри Удърд и Реге-Джин Пейдж. Друг голям филм, който идва в Netflix през 2022 г., е The School For Good and Evil на режисьора Пол Фийг, в който ще видим великолепните Чарлийз Терон и Кери Вашингтон в главните роли заедно с Лорънс Фишбърн, Мишел Йео, София Уайли, Софи Ан Карузо, Джейми Флатърс, Кит Йънг, Сър Бен Кингсли, Пати Лупоун и Рейчъл Блум.
Не на последно място видеото загатва и премиерата Knives Out 2 с онова загадъчно излъчване на Даниел Крейг, който ще ни липсва в James Bond поредицата.

Виждаме още и Spiderhead с Крис Хемсуърт, Slumberland с Джейсън Момоа, Me Time с Марк Уолбърг и Кевин Харт, както и разбира се, You people с Джона Хил, Еди Мърфи и Дейвид Духовни.  

А вие набелязахте ли си вече очаквано заглавие?

Обзор на седмицата за всичко ново, случващо се в света на технологиите, игрите и развлекателната индустрия, можете да откриете в нашия подкаст HiCast.  
Последвай Instagram профила ни и прочети пръв най-интересните новини. 
Абонирай се за YouTube канала ни и гледай нашите технологични ревюта. 

Снимки: Netflix

Виж още: Скалата ще е звездата във филм по Call of Duty