Вторият сезон на „Джесика Джоунс“ разви героите по много по-дълбок и интересен начин, а вярата на Netflix, че сериалът ще стане хит за втори път, се оправда изцяло. Стана ясно, че само месец след излизането на епизодите от втория сезон на 8 март стрийминг услугата е подновила сериала за трети сезон.

Все още не е ясно кога ще бъде премиерата на този трети сезон, нито кои от актьорите и героите ще се завърнат за него. Важното обаче е, че сагата на суперсилната Джесика, която се оказва една от най-любимите героини на Marvel, излизали някога на малък екран, ще продължи. При условие че вторият сезон излезе близо две години след първия, можем да очакваме, че паузата ще бъде също толкова дълга и сега.

„Джесика Джоунс“ не е първият сериал на Marvel, който получава трети сезон – Daredevil също беше подновен още през 2016 година. И двата сериала наблягат сериозно на важна социална и обществена тематика и имат верни последователи и фенове. Предстои да видим в какъв ред ще излязат следващите телевизионни проекти на Marvel по Netflix, още повече, че те са взаимосвързани в една вселена, а супергероите от различните сериали играят важна роля във взаимните си истории.

Тагове: