Когато Apple Watch Ultra се появи, той беше представен като избора, който потребителите, изискващи по-задълбочен анализ, се предполага да направят. По-големият му размер и новите функции по никакъв начин не намекваха, че това ще бъде луксозен продукт, но както се случва често в индустрията - никога не подценявайте силата на парите. Оказва се, че бижутер от Аризона много по-добре от Apple знае какво искат потребителите и се специализира в… полирането на самия часовник. Според специалиста матираният титан не съответства по естетичен начин с полираната му верижка. Ето защо магьосникът от Lux/Watch Plating Pros успява да накара всеки Apple Watch Ultra буквално да заблести, премахвайки дори оранжевото покритие на бутона. За онези, които не искат да чакат, търговецът дори предлага вече полирани часовници на Apple на цена от 1499 долара за брой.

Ето как бижутерът описва процеса: „Този часовник започна като нов Apple Watch Ultra, изработен от титан, който се предлага с матово сребристо покритие. Това е електрообработено, за да се премахне предишното покритие, включително оранжевият цвят на бутона, и след това дълбоко полирано, за да се постигне красиво огледално покритие“. 
Интересното е, че за същата цена можете да се сдобиете и със златно покритие на Apple Watch Серия 8. Със сигурност ще се откроявате от тълпата по малко класически начин.

Снимки: YouTube

Виж още: Сериозен проблем в iOS 16 оставя собствениците на iPhone уязвими