Независимо че наследниците на iPhone XR, XS и XS Max са на около осем месец разстояние, новото концептуално видео, което се появи в YouTube, показва може би най-реалния външен вид на дизайна с три камери на iPhone 11.

За разлика от дебютните и малко грозновати рендъри в новото видео виждаме овална основа на камерите, ползваща дизайн езика на iPhone X.

Другата промяна е наличието на по-голяма светкавица, която би следвало да увеличи влиянието ѝ при снимането в недобре осветени локации или през нощта.

Припомняме, че предишните изтекли „концепти“ на телефона показваха значително по-малък прорез, но дали това е истина, все още е рано да се каже. Разбира се, същото важи и за показаното в споделеното видео.

Създателят на последното, за което научаваме от 9to5mac, използва модел на представяне, типичен за Apple, и трябва да признаем, че му се е получило добре.

Любопитен за отбелязване факт е включването и на 120 Hz-овия дисплей на iPad Pro. Адски силно ни се иска въпросният да бъде част от iPhone 11, но за момента по наше мнение говорим за чисто и просто спекулиране от страна на автора на видеото.

Обновете вашия Windows и Office със специалните оферти на GoodOffer24

---

Спечели Samsung Galaxy Note 9 в новата инициатива на Go Guide - Go Guide Awards

Тагове: