Netflix най-сетне е готов с втория сезон на Lost in Space. Стрийминг гигантът разкри, че следващата част от семейната sci-fi сага ще стартира от 24 декември – точно навреме за празничния маратон, който някои фенове ще искат да си устроят. Анонсът бе придружен от нов тийзър трейлър, който разкрива, че семейство Робинсън ще има доста ядове пред себе си. 

От краткото видео е видно, че те са решени да намерят Робот, но това е само едно от предизвикателствата пред тях. Срещата им с останалите колонисти също носи нови проблеми и обрати, особено като се имат предвид герои като лукавия д-р Смит и обаятелния Дон Уест. Освен това ще видим и нов персонаж на име Бен Адлър, който установява неочаквано близки отношения с Уил.

Залозите за новия сезон на Lost in Space също са много високи. Първият сезон събра 6.3 милиона зрители в САЩ за първите си три дни и в продължение на месеци беше сред най-търсените заглавия в каталога на Netflix. Неговото продължение трябва да се хареса както на лоялните фенове, така и да се бори за нови зрители, и то в момент, когато стрийминг библиотеката прелива не само от интересни сериали, но и от филми тежка категория като The Irishman c Робърт де Ниро и Ал Пачино.

Виж още: NBA 2K20: не игра, а казино за наивни 

Тагове:
Още от Play