Според трима видни източници предстоящото събитие Samsung Galaxy Unpacked може да се случи по-рано. Очаква се то да доведе до пускането на следващия флагман в серията Galaxy S, който вероятно ще се нарича Galaxy S23.

Изтичането на информация започна с Ice Universe, който просто туитна „1 февруари“. След това в профила последва пост с думите Galaxy Unpacked. Стив Хемерстофър (известен още като OnLeaks) отговори с GIF, потвърждавайки, че изявлението на Ice Universe е вярно. Това предполага, че и двамата източници са съгласни, че датата на пускане на Samsung Galaxy S23 може да бъде 1 февруари.

След това друг виден източник на предварителна информация – Макс Джамбор – написа в Twitter, че стартът ще бъде на 2 февруари за останалата част от света, предполагайки, че датата 1 февруари ще бъде за САЩ. Хемерстофър отново туитна GIF в подкрепа на Джамбор.

Изглежда, че трима видни източници на информация са съгласни, че датата на пускане на Samsung Galaxy S23 може да бъде изместена. Ако Samsung следва обичайните си методи, наличността в магазините на серията S23 ще бъде по рафтовете около две седмици по-късно.

Явно февруари 2023 г. ще бъде натоварен: вече знаем, че OnePlus планира да пусне OnePlus 11 и някои нови слушалки на 7 февруари. Това ще означава, че две високопрофилни серии телефони ще бъдат пуснати само в рамките на няколко дни една от друга.

Серията Galaxy S23 се очаква да бъде скромен скок от настоящата серия Galaxy S22. Очакваме модулите на камерата на гърба на Galaxy S23 и S23 Plus да бъдат по-подобни на Galaxy S22 Ultra, а Galaxy S23 Ultra да остане почти непроменен. Най-големият слух е, че всички телефони от серията, независимо от глобалното местоположение, може да разполагат с чип Snapdragon 8 Gen 2, което би означавало липса на варианти на Exynos. Това би било първият подобен път от години, ако наистина се случи.

Снимка: Unsplash

Виж още: Ценова дилема може да забави пускането на Galaxy S23

 

Тагове: