През януари братята Коен обявиха, че скоро ще направят първата си крачка в света на телевизията, и днес това вече е факт. Teхният нов минисериал ще бъде уестърн антология и ще носи името The Ballad of Buster Scruggs. Продукцията ще бъде стриймната по Netflix в шест епизода през 2018 година.

За проекта към момента се известни малко детайли, но знаем, че антологията ще бъде не само режисирана, но и писана като сценарий от режисьорското дуо. Тя ще се състои в шест отделни истории, развиващи се в американския Запад, а в главната роля ще влезе Тим Блейк Нелсън, както и Джеймс Франко, Зоуи Казан и Ралф Инесън.

Братята Коен са значимо име за Netflix в ролята си на режисьори и продуценти и Синди Холанд, която е шеф на отдела за оригинално съдържание на компанията, каза, че всички са „много развълнувани да предоставят арена на талантите на тези визионери“. През последните години носителите на "Оскар" Джон Коен и Итън Коен работиха по няколко продукции със сюжети, развиващи се съответно в Ню Йорк през 1960 година (Inside Llewyn Davis) и Холивуд през 1950 (Hail, Caesar!). С този уестърн тип проект може би ще видим завръщането към атмосферата на силно успешните им проекти True Grit, No Country for Old Men и O Brother, Where Art Thou?