Samsung представи днес Galaxy A53 5G и Galaxy A33 5G, предлагайки на потребителите пълен пакет от най-новите иновации на Galaxy – цялостно мобилно изживяване на достъпна цена. Оборудвана с чисто нов процесор, съчетан с характерната AI камера на Galaxy, обширен дисплей за гладко скролване и батерия със заряд за два дни, новата серия Galaxy A разполага с 5G свързаност, високо ниво на защита, екосъобразен стилен дизайн с тънък корпус и оптимизирани възможности за свързаност. И двете устройства поддържат непрекъснати ъпдейти на One UI и Android OS, и актуализации на сигурността, за да гарантират ненадминато мобилно изживяване.

Новата серия Galaxy A е разработена с цел да бъде модерна, функционална и устойчива. Благодарение на новия Ambient Edge дизайн камерата прелива в корпуса на телефона. Galaxy A53 5G и Galaxy A33 5G са оборудвани със здравото стъкло Corning® Gorilla® Glass 5 и притежават сертификат IP67 за устойчивост на вода и прах, осигурявайки още повече издръжливост и спокойствие при използване.

Освен материалите, устойчивостта за ползване на новата серия A е удължена. Galaxy A53 5G гарантира до четири поколения ъпгрейди на One UI и Android OS, и до пет години актуализации за сигурността. Така потребителите имат достъп до най-новия софтуер и мерки за сигурност, а  жизненият цикъл на смартфона се удължава.

Обширният 6,5-инчов Super AMOLED дисплей на Galaxy A53 5G предлага 120Hz честота на опресняване за впечатляващо изживяване, а Galaxy A33 5G разполага с 6,4-инчов Super AMOLED дисплей с честота на опресняване от 90Hz. Новата серия Galaxy A предлага до два дни живот на батерията и 25W супер бързо зареждане – така гледането на съдържание, стриймингът и други забавления могат да продължат още по-дълго.

Четворната камера на Galaxy A53 5G разполага с 64MP OIS камера с VDIS технология, благодарение на която снимките са прецизни всеки път. 32MP предна камера с висока разделителна способност осигурява страхотни селфита и ясна картина при видео разговори.

Оборудвана с чисто нов 5nm процесор, иновативната камера на новата серия Galaxy A, задвижвана от изкуствен интелект, кара всяко изображение да изглежда страхотно – дори при слабо осветление. Подобреният нощен режим автоматично синтезира до 12 изображения наведнъж, така че нощните снимки изглеждат ярки, с по-малко шум. А когато снимаш видео в среда с ниска осветеност, честотата на кадрите на устройствата от серията Galaxy A се настройва автоматично, за да създават ярки и ясни видеоклипове.

Galaxy A53 5G ще бъде наличен от 01.04.2022 г. на пазара в България в цветовете бяло, прасковено, черно и синьо във версия 128/6GB на препоръчителна цена от 879 лв.

Galaxy A33 5G ще бъде наличен от 22.04.2022 г. на пазара в България в цветовете бяло, прасковено, черно и синьо във версия 128/6GB на препоръчителна цена от 699 лв.

Повече за кампанията по предварителни поръчки тук: samsung.com/bg/smartphones/galaxy-a/galaxy-a53-5g-awesome-blue-128gb-sm-a536blbneue/

Снимки: Samsung 

Вижте още: Samsung пуска функции за по-старите модели на серията Galaxy

Тагове: