Кой не познава Pokemon, кой не е чувал за него? Дори и да не сте от най-големите фенове на поредицата, трябва да признаете, че Pokemon манията заслужава своето място в света. Всъщност тя е значително голяма и всеки почитател на малките създания знае много добре, че за да ги идентифицира, има нужда от Pokedex. Историята познава множество устройства, които са се опитвали да пресъздадат иконичния наръчник за покемони, но винаги има място за още едно. Особено когато става въпрос за Pokemon версията на Galaxy Z Flip 3.

Атрактивният външен вид е само началото: в комплекта са включени няколко карти, на които са изобразени различни герои. Те се поставят под прозрачния кейс и всъщност персонализират телефона според индивидуалните предпочитания. Освен това има още един допълнителен калъф, който съвсем превръща телефона в Pokedex, както и аксесоари с Пикачу и PokéBall. Изживяването трябва да е цялостно и поради тази причина тематичното издание идва с предварително инсталирани мелодии, теми и тапети на Pokémon. 
Както всички вече знаем, Galaxy Z Flip 3 е възхитителен малък сгъваем телефон. Първокласните му спецификации в комбинация със сгъваемия му характер го правят отличен избор за осъществяването на подобни персонализирани версии. Като се има предвид, че и той е любим телефон на младежката аудитория, Pokemon комбинацията наистина е превъзходна. Gotta catch ‘em all!  

Снимки: Samsung

Виж още: iF Design Awards 2022 отреди 71 награди за Samsung Electronics