Поредната част на Fast and Furious направи своята премиера преди няколко седмици, като пожъна небивал успех, доказвайки, че поредицата все още привлича вниманието на киноманите. Филмът е генерирал приходи от над 900 млн. долара в световен мащаб и вероятно ще надхвърли 1 милиарда долара, преди да бъде свален от екран.

Макар че от поредицата са планирани още два филма, Universal вече обмисля спин-оф серии. Когато Fast Five се появи в кината през 2011 г., феновете бързо се влюбиха в героя на Дуейн 'Скалата' Джонсън, Хобс. Оттогава насам той заема централна роля в почти всеки филм, а и Скалата е една от най-големите звезди на Холивуд в момента. В поредицата е планирано да участва и Джейсън Стейтъм, който направи своя дебют в Furious 7.

Макар и сценарият все още да не е написан, сюжетът ще се върти около идеята, че Хобс и героя на Стейтъм, Декард Шоу преследват Чарлийс Терон в ролята ѝ на Сайфър. Не е ясно кога Universal ще започне продуцирането на филма, тъй като все още е на ранен етап от развитието.

Тагове: