По-рано тази година Дуейн Джонсън опроверга информацията, че ще го видим в ролята на Black Adam в предстоящия Shazam, но това не означава, че дебютът на симпатичния актьор като екранен супергерой ще закъснее.

Оказва се, че Warner Bros. обмисля много сериозно да привлече именно Скалата за роля в предстоящия си Suicide Squad 2. Предполага се, че там ще го видим точно в ролята на Black Adam, който по традиция е основният враг на Shazam. Два независими източникa, запознати с плановете на киностудиото, потвърждават, че в продължението на Suicide Squad групата антигерои ще има задача да открие оръжие за масово поразяване. А кое е това оръжие – самият Black Adam.

Със сигурност появата на актьор с популярността на Скалата ще гарантира голям интерес към Suicide Squad 2, особено ако той се превърне в постоянна част от кино вселената на DC, коментира Variety.

Участието на Марго Роби и Уил Смит в Suicide Squad 2 вече е потвърдено, а сценарият се пише от Гавин О’Kонър, който вероятно ще бъде и режисьор на филма.

Тагове:
Още от Play