Известният режисьор Куентин Тарантино може да направи изненадващ завой и да се ангажира с филм от поредицата Star Trek. Според Deadline Тарантино вече работи с продуцента Джей Джей Ейбрамс по своя оригинална идея за филм в научнофантастичната вселена, чийто режисьор да бъде.

Изглежда Тарантино е представил предложението си на Ейбрамс и сега двамата търсят сценаристи, които да разработят концепцията в завършен сценарий.

Имайки предвид, че както Тарантино, така и Ейбрамс са доста заети, делегирането на работата по сценария на друг е добра идея. В момента Тарантино работи по историята на серийния убиец Чарлз Менсън. Той ще пусне деветия си филм на 9 август 2018 г., когато се навършват 50 години от убийството на актрисата Шарън Тейт. Абрамс пък е ангажиран със Star Wars: Episode IX.

Джей Джей Ейбрамс даде нов живот на Star Trek, а последната серия мина под режисурата на Джъстин Лин

Работата с интелектуална собственост като Star Trek ще бъде значителна промяна за Тарантино, който предпочита авторски и нестандартни разработки вместо утвърдени поредици. Въпреки това той е бил режисьор на епизоди от тв сериали като ER и CSI.

Тагове:
Още от Play