До премиерата на Days Gone остава малко, а Sony стартира рекламната кампания на един от най-големите PS4 ексклузиви на годината.

В края на този текст ще видите адски впечатляващия рекламен спот на постапокалиптичния open world на Bend Studio. Въпросният носи името One Bullet (последен куршум).

Апропо, искрено се надяваме заглавието на Bend Studio да пожъне успех, защото малкото американско студио се е доказало като един от най-талантливите дивелъпъри на Sony, който за първи път има възможност да работи на ААА ниво.

В сюжетен план „байкърът“ Дийкън се запознава със Сара сред природата на Farewell Wilderness. Между другото Сара от Сиатъл силно ни напомня за Елеа от Uncharted серията. Именно там, сред цветята и дърветата, Дийкън ѝ предлага да слеят телата и душите си в едно. Самата сватба се провежда в малка църква в градчето Marion Forks, а единствен свидетел (освен отчето) е приятелят на нашето момче Уилям „Пиячката“ Грей.

Впоследствие Дийкън залюбва толкова силно своята изгора, че решава да се откаже от мотористките си наклонности, превръщайки се в номад, с идеята да прекара възможно най-много време със Сара.

Две години по-късно Сара я няма, а светът се е превърнал в не особено приятно място за живеене.

Days Gone ще направи премиерата си на 26 април 2019 година екслузивно за PlayStation 4.

Видеото следва:

Тагове: