Да се объркаш и да пуснеш цял филм вместо трейлър? Това със сигурност е един от начините да привлечете внимание към филм, който хем излиза директно на DVD, хем ще има и своята кинопремиера девет месеца след това. От инцидента насам Sony е изтрила всичко свързано с Khali The Killer от канала си в YouTube, но не и преди Gizmodo да направи този скрийншот, който виждате.

Ако това е разпалило любопитството ви, филмът може да бъде гледан само на Vudu - HBO Go, Hulu и Netflix не го разпространяват. Историята се върти около добре позната сюжетна линия. След като решава да се пенсионира, наемен убиец от източен Лос Анджелис се съгласява да поеме последна поръчка, за да облекчи последните дни на болната си баба. Всичко се проваля, когато хладнокръвният на пръв поглед убиец се привързва към своята жертва и трябва да вземе най-трудното решение в живота си.



Звучи като клишираните истории, които ще намерите в дълбините на Netflix или пък едно време по щандовете на кварталната видеотека (помните ли ги?), но пък какво от това – все пак можем да убием време с него.

Тагове: