Всеки сериал на Netflix във вселената на Marvel въвежда по няколко нови злодея, които да се изправят срещу супергероите и най-новият трейлър на Daredevil доказва, че третият сезон на шоуто няма да е изключение.

Сезонът ще сблъска нашия герой Мат Мърдок с неговия вечен враг Уилсън Фиск (Кингпин), чийто план да елиминира силите на доброто е... с една дума - елегантен. Ако Deredevil е герой за хората, Фиск решава, че най-добрият начин да го унищожи, е като обърне Ню Йорк срещу него. А това ще стане, като обърне представата на града за него.

За целта просто някой трябва да облече костюма и да сложи маската на героя и хората ще помислят, че това е той. Кингпин е прекалено умен, за да го направи сам, но ще ползва услугите на Bullseyе.

В ролята ще видим актьора Уилсън Бетъл, който влиза в сериала като "Бенджамин Пойнтдекстър", едно от няколкото официални имена, които смъртоносният наемник, известен като Bullseye, използва през годините. Очаква ни нова схватка, която изглежда дори по-мрачна от това, което обикновено предлага атмосферата на комикса.

Още от Play