По-добре да си пуснете отново тийзъра за сезон 3 на Stranger Things, тъй като това e всичко, с коeтo ще може да се задоволите за близкото бъдеще. Програмният директор на Netflix Синди Холанд разкри, че третата част на сериала на братята Дъфър ще се появи някъде през лятото на 2019 г. Това е значително по-дълг период на чакане - паузата между първите два сезона бе 15 месеца, а сега чакането ще се проточи най-малко 18 месеца. Може би има основателна причина за това забавяне.



По думите на Холанд  “както братята Дъфър, така и изпълнителният продуцент Шон Леви знаят, че залозите са високи”, и искат да направят всичко възможно, за да предложат качествен материал. Тя добавя, че ще има повече специални ефекти от предишните две сезона. Докато Холанд не отчита директно смесените реакции към втория сезон, няма съмнение, че Netflix иска да привлече хора, които не останаха особено очаровани от посоката на развитие на сериала.

Със 700 оригинални заглавия за 2018 г., включително популярните Disenchantment и Narcos: Mexico, няма причина от Netflix да са притеснени за новия сезон Stranger Things. Въпреки това компанията не може да си позволи да чака толкова дълго – някои от заглавията ѝ не привличат толкова зрители, колкото би ѝ се искало. В този смисъл Stranger Things може да е от решаващо значение за поддържане на интереса към компанията.

Още от Play