Осмата част на популярния франчайз „Бързи и яростни“ е официално наречен „Съдбата на яростните“. Заглавието е режисирано от Ф. Гари Гари (Straight Outta Compton) и ще бъде в кината на 14 април 2017 г. В лентата ще участват Вин Дизел, Дуейн Джонсън - Скалата, Джейсън Стейтъм, Мишел Родригес и Кърт Ръсел. Сред новите попълнения са още Чарлийз Терон, Хелън Мирън и Скот Истууд.

Трейлърът е с продължителност от 15 секунди, но показва достатъчно екшън, преследвания с коли, зрелищни каскади и, разбира се, красиви жени.

Дали някой е предполагал, че непретенциозният филм с улични състезания, който атакува кината през 2001 година, ще се разрастне до подобен масивен франчайз? Най-вероятно не, но след половин година в киносалоните ще гледаме неговата осма част. През 2019 година ще излезе деветата, а през 2021 - десетата! А причината за толкова много филми е повече от ясна - поредицата се представя отлично от финансова гледна точка - Furious 7, който беше последният с Пол Уокър, постигна приходи от над 1.5 млрд. долара в световен план.

А историята в The Fate of the Furious? Към момента липсват твърде много детайли, но и не очакваме прекалено много. Дон (Вин Дизел) и Лети (Мишел Родригес) са на своя меден месец, Браян и Миа се откъснаха от този занаят, а останалата част от героите търсят нормалния живот. Но тогава една мистериозна дама (Чарлийз Терон) изкушава Дон да се завърне в криминалния свят - място, от което той трудно ще се измъкне. Това е. Сега се насладете на тези 15 секунди. 

 

 

Прочетете и това: Първият трейлър на Spider-Man: Homecoming е тук, за да ни впечатли 

Тагове: