Елегантен, практичен, и високотехнологичен, Volterman определено е портфейлът, на който бихме поверили парите си. Със своите смарт функции този аксесоар бие и най-луксозното портмоне по удобства, а не е като да му липсва и стил! Но стига толкова суперлативи, нека видим какво представлява поредната ни находка от Indiegogo.

На първо място, Volterman е преносима батерия с капацитет между 2000mAh и 5000mAh, която е готова да зареди вашето мобилно устройство по всяко време - както през кабел, така и безжично. Bluetooth-свързаността му позволява да използва смартфона ви като аларма - в случай, че го забравите някъде и се отдалечите на определено разстояние, мигновено получавате известяване. От своя страна портфейлът ще започне да вибрира, ако се отдалечите прекалено много от смартфона.

Джаджата функционира и като Wi-Fi хотспот, а вграденият GPS чип ви позволява да проследите местоположението ѝ в почти всяка точка на света ако бъде откраднат. Естествено, това не гарантира, че ще ви бъдат върнати парите. За най-параноичните Volterman предлага и миниатюрна камера, с която може да заснеме всеки, който реши ви бърка в портмонето, след което да изпрати снимките към смартфона. Споменахме ли, че портфейлът е водоустойчив и защитен от вредни лъчи? Да, и това направихме.

Volterman ще се продава в няколко варианта - портфейл, калъф за паспорт, калъфче за карти и туристически портфейл. Доставките са планирани да започнат по-късно този месец, а цените стартират от 40 долара за паспортния калъф. Същинският Volterman ще ви излезе между 169 и 179 долара, но само от Indiegogo. Дилърската цена ще бъде над 200 долара.

Тагове: