Героят на Кевин Спейси е мъртъв и неговата съпруга изобщо не е разтревожена от това. Точно обратното – царството на белите мъже на средна възраст в сериала „Къща от карти“ приключи. Новият президент от клана Ъндърууд (в ролята Робин Райт) го прокламира в трейлъра на шестия и последен сезон на политическия трилър на Netflix.

Видеото към дългоочаквания заключителен сезон загатва за това, как ще се развие сериалът след напускането на голямата му звезда Кевин Спейси, който бе изгонен заради обвиненията в сексуално посегателство. Сега със сигурност знаем, че героят му ще бъде отписан като мъртъв, но вдовицата му е всичко друго, но не и опечалена. В един момент от видеото тя се обръща към зрителите с думите „Работата е там, че каквото и да ви е казал Франсис през последните пет години, не трябва да вярвате на нито една думичка. Нещата сега ще бъдат по-различни“.

Трейлърът показва и поредица от познати лица, които се завръщат за финала, като сред тях са актьорите Майкъл Кели, Констанс Цимер и Борис Макгайвър, както и новите Даян Лейн и Грег Киниър. Финалният сезон се състои от осем епизода и започва по Netflix от 2 ноември.

Тагове:
Още от Play