Samsung България стартира кампания със специално предложение за любителите на серията Galaxy S22. До края на юли с покупката на Galaxy S22 Ultra, S22+ или S22 потребителите получават смарт часовник от серията Galaxy Watch4 (Galaxy Watch4 и Watch4 Classic) на половин цена. Освен от познатите технологични функции на часовниците, притежателите на смарт аксесоарите Galaxy Watch4 могат да ползват приложението Google Pay – удобен онлайн портфейл и система за онлайн безконтактни плащания навсякъде и по всяко време.

Мощност и производителност, които са в крак с живота на всеки

На работа или вкъщи, благодарение на първия по рода си 4nm процесор на смартфон Galaxy устройствата от серията Galaxy S22 издържат дори през най-натоварените дни. Процесорът предлага най-модерната AI и ML обработка, осигурявайки ненадмината производителност за всички нужди за стрийминг и ефективност. Нещо повече, анализът на мрежовото поведение рационализира работата на приложенията, като автоматично открива кое приложение използва потребителят, и насочва най-много мощност натам – сърфирането в мрежата и навигирането в приложенията никога не са били по-лесни.

Galaxy S22 Ultra – най-мощният телефон от S серия на Samsung досега

За първи път в историята любимият на феновете вграден S Pen се присъединява към устройства от S серия. Това е най-бързият S Pen, който Samsung някога е създавал, стилус с несравнимо високо ниво на реагиране. Със 70% по-ниско забавяне с S Pen може да се пише и рисува по-естествено на просторния екран на Galaxy S22 Ultra, a приложенията да се използват по нови начини. С S Pen Galaxy S22 Ultra се превръща в нещо повече от телефон. Той стъпва върху опита на Note серията, като същевременно разкрива нови възможности потребителите да бъдат креативни и да свършат всичките си задачи. Резултатът е мобилно изживяване, различно от всяко преди.

Зашеметяващи снимки и видеоклипове – денем и нощем

С устройствата от серията Galaxy S22 потребителите могат да заснемат кадри, достойни за публикуване в социалните мрежи, още на мига – при всякакви условия на осветеност благодарение на разширените функции за Nightography. Те позволяват заснемането на ясни видеоклипове както с предната, така и със задната камера, независимо дали видеото се прави през деня или през нощта. Galaxy S22 Ultra впечатлява особено с 2.4um пикселен сензор – най-големия пикселен сензор на Samsung досега, позволяващ на обективите на камерата да улавят повече светлина и данни, оптимизирайки светлината и детайлите на видеоклиповете. Усъвършенстваният Super Clear Glass обектив в серията Galaxy S22 помага да се правят по-гладки и по-ясни нощни видеоклипове без отблясъци. Автоматичното кадриране на видеото гарантира, че камерата винаги заснема точно този, когото искаш, независимо дали това е един човек или десет.

С възможностите за приближаване, които ще те доближат по-близо до действието или обекта, камерите в серията Galaxy S22 са най-умните на Samsung. С Galaxy S22 Ultra приближението достига до 100 пъти. Снабдени с нови AI функции в портретен режим, устройствата от серията Galaxy S22 са създадени, за да направят всяка снимка да изглежда професионална. Благодарение на възможностите на интелигентната камера на серията S22 устройствата достигат върхове в „свръхтежката категория“ – така снимките и видеоклиповете винаги са зашеметяващи, независимо от осветлението.

Проектирани до съвършенство и създадени, за да издържат във всякакви ситуации

Galaxy S22 Ultra наследява дизайна на любимата на потребителите Note серия, а Galaxy S22 и S22+ разполагат с емблематичния за S серията Contour-Cut дизайн, който предлага съвършена интеграция на камерата в корпуса. За по-елегантен и по-изискан външен вид Samsung проектира и двете устройства с отличителния плосък дисплей, допълнен от луксозно стъкло и матово покритие. С тънка и симетрична метална рамка за безупречен външен вид корпусът на камерата от серията S съответства на цвета на корпуса на устройството. Резултатът е балансиран, унифициран дизайн, който е същевременно модерен и елегантен. Както Samsung Galaxy S22, така и S22+ се предлагат в мистично черно, мистично бяло, розово златно и зелено.

Този зашеметяващ дизайн е създаден да издържи във всякакви ситуации: серията Galaxy S22 обединява най-добрите мобилни устройства на Samsung досега. Това са първите модели от серия S, конструирани с Armor Aluminum – най-здравия алуминий в индустрията, така че потребителите да могат да носят телефона си навсякъде спокойно. Серията Galaxy S22 представя и първите смартфони с новото стъкло Corning® Gorilla® Glass Victus®+. Устройствата от серията S22 са оборудвани с това здраво стъкло отпред и отзад, така че потребителите да се притесняват по-малко при случайно изпускане.

Висока производителност директно от китката ти с Galaxy Watch4

Това невероятно изживяване се дължи на хардуерни подобрения, по-голям дисплей и разширена вътрешна памет. Устройствата от серията Galaxy Watch4 са първите такива с 5nm процесор, който е с 20% по-бърз в сравнение с моделите досега. Графичният процесор е 10 пъти по-бърз от предишното поколение, а RAM паметта е 2 пъти по-голяма. Умните часовници се превръщат в неразделен помощник в живота на потребителите благодарение на възможностите за проследяване на над 90 тренировки, измерване на кръвно налягане, ЕКГ и наситеност на кислород в кръвта, както и проследяване на телесен състав и различните фази на съня.

One UI Watch и Wear OS™ Powered by Samsung за най-доброто мобилно изживяване

Семпъл, лек и ефективен – така можем да определим софтуера на Galaxy Watch4 устройствата, които са първите смарт часовници, снабдени с чисто новата Wear OS™ Powered by Samsung. Операционната система е дело на колаборацията между Samsung и Google и гарантира потребителско изживяване от следващо поколение. A с интерфейса One UI Watch съвместимите приложения се инсталират автоматично на часовника, след като са свалени на сдвоения смартфон. Важни за потребителите настройки като блокиране на обажданията, режим „не безпокойте“ и др. директно се синхронизират с часовника. Функцията „Автоматично превключване“  позволява на безжичните слушалки Galaxy Buds да превключват аудиото от телефона на часовника и обратно. А с Bixby Voice потребителите могат лесно да контролират устройството си само с гласови команди. С движение на ръката нагоре-надолу два пъти потребителите могат да отговарят на обаждания, а когато завъртят китката си два пъти, отхвърлят входящи повиквания, известия и аларми.

Повече информация за серията Galaxy S22 можете да откриете тук и тук

Снимки: Samsung

Тагове: