Колегите от GSM Arena са получили информация от неназован източник, че S10 ще се предлага в три размера, а също че предполагаемият най-малък модел няма да се нарича Lite.

Просто ще бъде по-малък вариант на S10, който ще включва същия чипсет и памет като на своя по-голям събрат. Според същия анонимен източник обаче големият Galaxy S10+ ще предложи впечатляващите 12 гигабайта рам памет, плюс 1 терабайт вътрешна памет за съхранение на данни. Хм, като се замислим, множество модерни персонални компютри идват с по-малко количество и от двата типа памет. Впечатляващо. Друг е въпросът, как ще се възползва Android OS от 12-те гигабайта. Сигурни сме обаче, че терабайтът място за съхранение ще бъде оползотворен от потребителите подобаващо.

Нататък 6.4-инчовият S10+ ще разполага с три задни и две селфи камери, докато другите два модела ще имат по една селфи камера. По отношение на гърба – стандартният 5.8-инчов S10 също ще разполага с три задни камера сензори, докато най-малкият „само“ с два.

Цветовата гама, в която ще се предлагат устройствата, включва черно, бяло и морско зелено. Някои модели ще се предлагат и в допълнителни цветове – синьо и жълто.

И трите S10 модела ще предлагат от ден първи новия One UI софтуер и ще разполагат 3.5-милиметров жак за слушалки. Йей!

Официалният анонс ще се състои на 20 февруари, докато премиерата им по магазините ще е на 8 март.

Обновете вашия Windows и Office със специалните оферти на GoodOffer24

---

Спечели Samsung Galaxy Note 9 в новата инициатива на Go Guide - Go Guide Awards

Тагове: