Годишните ни инициативи HiEnd EPA и ECA 2014-2015 приключиха. През следващите дни ще разкрием кои са устройствата и съдържанието за тях, които сте определили като най-добри за тази година, но сме сигурни, че има още нещо, което ви вълнува дори повече – кои са двамата щастливци. Многократно слушахте за наградите от нашите инициативи, а сега е време да обявим късметлиите.

Припомняме, че тъй като вие, гласувалите, сте хората, които определят най-добрите технологични продукти за забавление и най-доброто електронно съдържание за тях, всяка година имаме специални награди. Един от гласувалите в HiEnd EPA и един от тези, дали гласа си в HiEnd ECA, ще получат съответно ултрабук Toshiba P30W и Smart TV Philips 8109.

Нека не губим повече време в обяснения, тъй като сме сигурни, че нетърпението е голямо. Ето и имената на щастливците, които получават по един чудесен коледен подарък... по-рано и не от Дядо Коледа : )

 

Победител в HiEnd EPA 2014-2015 e Дона Иванова do*****@***.bg, наградата е хибриден ултрабук Toshiba P30W

Победител в HiEnd ECA 2014-2015 e Божидар Петров bojo********@*****.com, наградата е Smart TV Philips 8109, оборудван с операционна система Android


Ще се свържем с тях на посочената електронна поща, за да се разберем за детайлите по предаването на наградата. Пожелаваме на победителите да ползват наградата си със здраве и искаме да благодарим на всички, които взеха участие. Не забравяйте – скоро ще обявим и най-добрите технологични продукти и най-доброто съдържание за тях. Очаквайте резултатите.