Най-добрият и мощен досега флагман на Huawei - Mate 40 Pro, е минималистичен и стилен смартфон, който привлича вниманието от пръв поглед с невероятния си иновативен Space Ring дизайн. Той е олицетворение на стремежа на компанията за разработване и интегриране на най-високите технологии и предлага върхови възможности за създаване на всякакво по вид съдържание, включително видео, само със смартфон в ръка.

Mate 40 Pro е проектиран да осигурява колосална производителност и е оборудван с ултра мощен чипсет Kirin 9000, произведен по най-модерната 5nm технология, който гарантира безупречна 5G свързаност. Уникалните дневни и нощни снимки са възможни благодарение на специалната система на Leica, която е изградена от Ultra Vision камера, разполагаща с 50 MP, ултра широкоъгълна кинокамера с 20 MP, телефото камера с 12 MP и 5х оптичен зуум, както и специален лазерен сензор, който осигурява точен и бърз фокус. А снимките са зашеметяващи на спиращия дъха 90Hz OLED дисплей, който осигурява светкавична реакция на всяка ваша прищявка.

Супер мощната батерия е с капацитет от 4400 mAh, което ви позволява да използвате Mate 40 Pro във всякакви ситуации, като телефонът поддържа бързо 66 W SuperCharge жично и 50 W Wireless SuperCharge безжично зареждане.

Уверете се сами относно най-важните функции и външния вид на новия Huawei Mate 40 Pro във видео ревюто ни.

Снимка: HiComm

Виж още: Huawei Mate 40 Pro стъпва на българския пазар