Няма защо да ви убеждаваме в качествата на тази световноизвестна марка, но без притеснение можем да кажем, че новата серия монитори на Philips са отлична нова придобивка, без значение дали ще ги използвате само за работа, или ще добавите към нея забавления с филми и игри? Да,  те съчетават в себе си редица положителни качества.

С МИСЪЛ ЗА ХОРАТА

Philips са от големите играчи на пазара, които постоянно ни изненадват с нови и свежи модели. Затова мониторите им са предпочитани от много потребители – и то не само заради отличния образ, който предлагат, но и заради дизайн, ергономичност и отлично съотношение цена/качество. Новите модели, на които акцентираме, са 243B9 и 273B9, като съответно имат размер на дисплея 24 и 27 инча. Това е и единствената разлика между тях. Е, разбира се, има разлика и в цената – по-малкият модел 243B9 има цена 379 лв., докато 273B9 струва 449 лв. И двата ще намерите в магазините на Технополис.

ЛЕСНИ ЗА СВЪРЗВАНЕ

Двата дисплея от Philips включват реверсивни USB type-C конектори, което означава, че няма нужда от допълнителни кабели, за да свържете лаптопа си или друго мобилно устройство към тях. Интелигентното и гъвкаво управление на разхода на енергия позволява да зареждате мобилните устройства директно чрез USB кабела, като в същото време може да гледате клипове от тях или пък да прехвърляте данни към компютъра с изключително висока скорост.

ЗА РАБОТА, ИГРИ ИЛИ ФИЛМИ

Ако прекарвате дните си пред монитора, знаете какви проблеми може да си докарате от постоянното взиране в текста и изображенията. За да намали товара и умората на очите, от Philips използват технологията Flicker-Free, намаляваща до минимум фоновото трептене чрез интелигентно регулиране на яркостта. За опазване на зрението ни се грижи и режимът lowBlue. Резолюцията, в която работят мониторите е Full HD 1920 x 1080, а честотата на опресняване 75 Hz. Те използват SmartImage технологията, анализираща това, което гледате в момента и ви предлага оптимизация на картината чрез фабрично зададени настройки. Може да избирате между режимите „Офис“, „Снимка“, „Филм“, „Игра“, „Икономичен“ и др. Според избора ви, SmartImage оптимизира контраста, наситеността на цветовете и рязкостта на изображението, така че да постигнете желания баланс.

Снимка: Philips

Тагове: