Само след седмица ще сложим край на играта „Кое е моето скрито Аз?“, а един от участниците в нея ще спечели иновативния флагман LG G3.

  
От нашата игра ще разберете дали сте работохолик, креативен човек, хармоничен типаж или лидер в живота, а всичко ще стане след само три въпроса. Ето само толкова е достатъчно, за да се запишете в играта, а в началото на ноември може би ще сте късметлията, който ще има нов смартфон. Нов, и то какъв! За да добиете по-ясна представа, сме подготвили съдържателно видео ревю:

 

 

От него ще научите повече за убийствения дисплей на устройството – определение, което в никакъв случай не е пресилено, тъй като говорим за QHD резолюция – пригответе се за 538 точки на инч, което означава ясна картина и отлична острота на текста. Дисплеят е 5.5 инча, но тънката рамка около него прави ергономията удобна.

 LG G3 ни изненада много приятно и със своя дизайн. Решението да се изместят всички бутони на гърба на смартфона може първоначално да звучи странно и това чувство да се запази първите няколко часа, но след това ще свикнете толкова много с това решение, че ще се чудите защо никой друг не се е сетил за него до този момент.

 


Смартфонът е задвижван от много сериозен хардуер, който се грижи за бързата ви работа и безпроблемен мултитаскинг. Процесорът е 4-ядрен Qualcomm Snapdragon 801 (2.5 GHz), оперативната памет е 3 GB RAM, а операционната система е Android 4.4.2 KitKat, модифицирана от LG. Принципно сме почитатели на чистия Android, но корейците са се постарали толкова много, че можем да кажем само положителни думи за интерфейса на G3. Най-много ни впечатли вниманието към най-малките детайли, плоският дизайн и приятните цветове. Наличен е и режим за работа с две приложения едновременно чрез разделяне на екрана, което, освен че подобрява мултитаскинга, отлично се възползва и от големия дисплей.

От LG са помислили и за сигурността на телефона, като най-интересна е функцията Knock Code, която ви позволява да отключите G3 чрез поредица предварително зададени от вас почуквания по дисплея.

 


Вероятно вече сте чували за най-специфичната функция на 13 MP камера на LG G3 – наличието на лазерен автофокус – екстра, осъществена чрез помощта на отдела, който разработва автоматизираните прахосмукачки на корейците. Плюсът от наличието на лазера, типичен за DSLR фотоапаратите от висок клас, е изключително краткото време, което е нужно на телефона да фокусира. Според официалните данни на LG то е 0.267 секунди. Фокусът наистина е бърз, съответно и заснемането на снимки – чрез докосване определяте къде да падне фокусът, а докато вдигнете пръста си, снимката е готова. Можете да видите още по-подробна информация и от нашето пълно текстово ревю.

Изгледахте ли видео ревюто? Убедихте ли се, че LG G3 е страхотен телефон? Да? Сега остава само да откриете вътрешното си Аз и скоро може да сте собственик на този иновативен смартфон. Успех!

Тагове: