Виждали сме глобалният успех на игри като Angry Birds (от Rovio), но докато тя е била финансирана първоначално с $ 42 милиона долара, то ZeptoLab, компанията разработваща мега популярната Cut the Rope (свалена над 400 милиона пъти, считано от 2010г.), има НУЛА долара външно финансиране. Невероятно, нали?!

Но липсата на допълнителни средства не спира ZeptoLab да създава продължения на уникалната игрална поредица.

В Cut the Rope 2: Unexpected Adventure, честно спечелените бисквитки на сладкото създание OmNom, са отмъкнати под носа му от алчните паяци. Те натоварват лакомствата на нашия герой, в летящ балон и тръгват в неизвестна посока, ръсейки по пътя си любимият десерт на OmNom. За щастие той успява да ги проследи и тръгва по-следите на изпадналите бисквитки.

За първи път в Cut the Rope 2: Unexpected Adventure, ще си взаимодействате пряко с OmNom, а той ще срещне много нови приятели по-пътя си. Очакват ни изцяло нови тематични нива (повече от 120) - горски декор, заден двор пълен с отпадъци, градски парк, язовир и подземия.

Cut the Rope 2: Unexpected Adventure ще излезе на 19-ти декември, за iPhone и iPad, а в началото на 2014 година, ще бъде налична и за Android устройства.


Вижте видеото по-долу:

 

 

 

Ново поколение графично изживяване в мобилните платформи, от ARM и Geomerics!

Тагове: