Google Now непрекъснато получава все повече възможности, за да ви информира за всякакви неща, които искате да разберете веднага от вашия смартфон или таблет.

Сега от топ услугите като обществени напомняния за пътуване и любопитни факти за телевизионните програми, които гледате в момента, Google добавя възможността да научите повече. За използване на автомобили под наем, да намерите билетите за концерт и за автоматично съобщаване на семейството и приятелите ви, когато сте напуснали работата си, с текущото ви състояние при пътуване, както и да получавате същото от тях.

Има също така и актуализации, които ще ви информират в реално време за последния автобус или влак до дома, така че никога да не ги пропуснете. Полезна функция е и вградената в Now опция за разпознаване на музика, базирана на вездесъщия Shazam, и новини за телевизионни предавания, както и нов бутон "напомни ми" в резултатите при търсене в Google.

Google не предвижда график за актуализации при iOS, но казва, че новите функции в момента се разпространяват в Google Play.

А видяхте ли супер удобния интерфейс на новото YouTube приложение за Android?

Тагове: