de Blob ®™

 

sКорпорация I.N.K.T. е обявила еднолично, че „Цветовете са престъпление!“ и заличава всичко цветно и красиво в Chroma City.
След като отнема цветовете, всички жители на Chroma са изпаднали в хипнотично състояние и са станали нещастни.
Само един специфичен герой може да спаси жителите му и да унищожи злата корпорация и той се казва Blob.

Създайте път за Блоб, така че да успее да освободи жителите на града. Но запомнете, че може да минавате по една пътека само по веднъж. Затова мислете добре преди да посочите, в коя посока да тръгне Blob.

 

 

Цена: 1,47лв.

 

 

Връзка към играта в Windows Phone Store


 

Tetris

 


sТетрис е може би най-разпространената и най-играната игра на всички времена. Тя е издигната в култ, особенно в Русия, от където произхожда. Изобретена е от Алексей Пажинов през 1985 г.

Има няколко интересни версии на тетрис за Windows Phone, но избрах тази, защото е най-добре изпипана. Приятна игра с любимите фигурки.

 

 

Цена:  4,40лв.

 

 

Връзка към играта в Windows Phone Store


 

 

Feed Me Oil

 

sДобре дошли в това странно и прекрасно място, където земята е буквално жива и е гладна за петрол!

Вашата задача е да нахраните с петрол странните същества, които ще срещате в различните нива в играта. Но тази задача няма да е лесна, тъй като ще трябва да използвате всякакви забавни инструменти, за да решите пъзелите.

Ако сте се сблъсквали с хитовата игра „World of Goo“ налична за Android и iOS и виждате прилики с „Feed Me Oil”, не, не се бъркате. Макар да не копира дословно геймплея на World of Goo, това си е чисто плагиатство.

Сега всеки Windows Phone потребител ще има възможност да прекара интересни минути с Feed Me Oil.

 

 

Цена: 1,47лв.

 

 

Връзка към играта в Windows Phone Store


 

Chickens Can't Fly

 


sПрисъединете се към редиците на нашите учени и вижте на какво са способни пилетата! Chickens Can't Fly, ще ви отведе в дълбините на тайно съоръжение, където можете да правите налудничави научни експерименти с пернатите.

Правете опити в 5 различни лаборатории и асистирайте за над 50 експеримента с различни цели. Успех.

 

 

Цена: 1,47лв.

 

 


Връзка към играта в Windows Phone Store


 

Chimpact

 


sВ Chimpact ще се потопите в уникално красивите места на джунглата, за да помогнете на сладкото шимпанзе да се завърне в своя дом при приятелите и семейството си. Изстрелвайте маймунката от листо на листо и клон на клон, все нагоре, за да съберете всички банани и диаманти в нивото.

Джунглата гъмжи от опасни твари, затова трябва да пазите вашето шимпанзе от тях. Играта е много приятна и няма да ви натовари със сложни движения.

Наличните 240 нива ви гарантират часове на приятни емоции, а съвсем скоро очаквайте и още нови.

 

Цена: 4,40лв.

 

 


Връзка към играта в Windows Phone Store


 

Тагове: