Freeletics – Extreme Fitness (Android, iOS)

От Freeletics


sFREELETICS е най-мотивиращото и ефективно фитнес приложение, с което ще придобиете атлетична и здрава фигура. Независимо дали сте спортна натура или начинаещ, дали искате да повишите интензивността на фитнес упражненията си, или просто да влезете във форма, Freeletics ще ви помага във всяка ситуация. Това е най-индивидуализираната и динамична фитнес програма на планетата.

Можете да тренирате навсякъде, по всяко време, със собственото си телесно тегло. Не са нужни машини, тежести и… извинения!

 

Цена: Безплатно          

Изтегли приложението от Google Play Store, iTunes


 

A Beautiful Mess (Android, iOS)

От Red Velvet Art LLC


sВашият живот е красив. Но трябва да се погрижите и вашите снимки да бъдат такива. Приложението A Beautiful Mess е най-лесният начин да направите хубави снимки и да ги споделите с приятелите си! Това невероятно приложение включва:

Поддръжка на редакция на снимки с висока резолюция + Export

Лесни за създаване фотоколажи

Изключителни шрифтове

Ръчно рисувани Doodles

Лесно редактиране

Ярки цветове (включително неони!)

Лесно споделяне в социалните мрежи

 

Цена: 1,50 лв.


Изтегли приложението от Google Play Store, iTunes


 

Slow Shutter! (iOS)

От Lucky Clan


wУловете снимки с дълга експозиция със Slow Shutter! Създайте красиви снимки на движещи се обекти с функции, които са обикновено запазени за скъпите огледалнорефлексни фотоапарати. Новата версия 2.0 е проектиран от нулата и разработчиците от Lucky Clan са се вслушали в желанията и критиките на потребители и експерти, за да създадат най-доброто приложение в своя клас. Slow Shutter е по-лесно за използване, по-интуитивно и предлага най-висококачествени резултати. То просто работи!

 

Цена: €1,99 


Изтегли приложението от iTunes


 

Union (Android, iOS, Windows Phone)

От Pixite LLC


sКомбинирайте вашите снимки по безкрайни начини и създайте уникални колажи и сюрреалистични изображения.

Независимо дали искате да експериментирате с необичайни комбинации от снимка, или да поставяте полупрозрачни снимки към вече съществуващи с ефекта двойна експозиция, вие ще работите лесно и бързо като професионалисти.

Създайте фантастични редакции и използвайте безплатните изображенията чрез Free for All фото браузъра. Free for All е „общността от снимки“, които можете свободно да редактирате и споделяте.

 

Цена: €1,99


Изтегли приложението от iTunes


 

Remember to drink (Windows Phone)

От Mia Srl


sRemember to drink е идеален помощник за тези, които искат да пият нужното количество вода през деня, без да забравят, отнесени от някакви други ангажименти.

Чрез свежия си интерфейс приложението ще ви напомня за количеството вода, което трябва да пиете във всеки един момент, за да останете добре хидратирани.

Едно сладко талисманче ще се радва с вас винаги когато пиете, и ще се пълни с вода, колкото повече пиете. Но то ще стане тъжно, ако не пиете достатъчно.

За разлика от много други подобни приложения Remember to drink изчислява с точност размера на течностите, необходими на организма ви, като води отчет за течностите в храните, които ядете. Освен това приложението отчита вашите особени физически условия и калибрира количеството вода в резултат на: например вашето тегло, пол, кърмене, спортна дейност и температурата на околната среда.

 

Цена: Безплатно


Изтегли приложението от Windows Phone Store


 

Audiotica (Windows Phone)

От Zumicts Studio


sAudiotica е лъскава и секси цифрова музикална платформа, специално за Windows Phone потребителите. Всички песни, за които може да се сетите, ще намерите в Audiotica. Приятно ползване.

 

 

 

 

Цена: Безплатно

Изтегли приложението от Windows Phone Store