LINE Toss (Android)

 

sСподеляйте любимите си снимки и видеоклипове по по-лесен начин с LINE Toss!

Това приложение ви трябва, ако искате бързо да прегледате или споделите с приятели вашите моменти запаметени в снимки или видео.

LINE Toss организира вашите мултимедийни файлове по дата и категория и прави споделянето им лесно като детска игра.

Изтеглете LINE Toss днес и споделете спомените си с приятели от цял ​​свят чрез мобилното приложение за обмяна на текстови съобщения LINE

Вижте какво има да ви предложи LINE Toss.

  

Цена: Безплатно                                                 

 

 

Изтегли приложението от Google Play Store


 

 

 

Jump Desktop (Android, iOS)

 

sС приложението Jump Desktop имате Windows 8 Touch поддръжка, за да свържете мобилното си устройство с вашия компютър. Оставете лаптопа вкъщи и се насладете на свободата да работите от всяко място през вашия смартфон или таблет. 

Jump Desktop е мощно приложение, което ви позволява да контролирате компютъра си лесно с RDP (Remote Desktop Protocol) и VNC (Virtual Network Computing). Рационализираният потребителски интерфейс ви дава най-добрата възможност за отдалечен достъп до работния плот на домашната ви PC система.

 

Цена: 14,39 лв.

 

Изтегли приложението от Google Play Store, iTunes 


 

 

 

Hyperlapse от Instagram (iOS)

 

 

sСъздайте невероятни time-lapse видеоклипове с приложението на Instagram - Hyperlapse.

Използвайки вградения жироскоп на смартфона ви, Hyperlapse заснема и обработва кадрите по такъв начин, че сякаш сте използвали професионални стативи и скъпо оборудване.

Снимайте целия изгрев и после направете едно 10секундно клипче, в което всичко се случва на забързан кадър. Дълга разходка в парка може да бъде събрана в 30-секунден спот. Само въображението ви би ви ограничило да направите страхотно time-lapse видео.

 

Цена: Безплатно

 

Изтегли приложението от iTunes


 

Bazaart (iOS)

 

sBazaart е ново и супер полезно приложение, с което ще добавяте детайли и ще правите колажи от вашите снимки. Открийте невероятни ефекти и се вдъхновете от многообразието им. Пригответе се да се влюбите в Bazaart.

 


 

Цена: Безплатно

 

Изтегли приложението от iTunes


 

  

DubStep Pad (WP)

  

sDubStep Pad е чудесно приложение за Windows Phone, което дава възможност за създаване на бийтове и музика от телефона ви.  

В него ще намерите 12 различни звуци за възпроизвеждане чрез докосване на различните цветни падове. Имате възможност за запис на това, което възпроизвеждате, и, разбира се, след това може да чуете този запис. Кой знае, може би във вас се крие истински дъбстеп крал?! 

 

Цена: Безплатнo

 

Изтегли приложението от Windows Phone Store 


 

 

Spy Hunter (iOS, WP)

 

sЧесто се случва приятели и познати да искат да разгледат някакви снимки или видеоклипчета на смартфоните ни. Но какво става, ако някой “случайно” е останал насаме с вашия телефон и се опитва да научи информация, за която вие не сте дали разрешение? Как да разберете и да докажете кой се е ровил в личните ви файлове?

За радост има приложения като Spy Hunter, с които ще научите важна информация за хората, осъществили достъп или опитващи се да го осъществят.

Когато инсталирате Spy Hunter, можете да я настроите да записва видео или звук, тайно разбира се, когато някой започне да се рови в устройството ви, без вие да сте разрешили това.

Снимките и клипчетата се съхраняват в специална памет и дори в SkyDrive, което гарантира, че нищо няма да остане скрито.

 

Цена: Безплатнo

 

Изтегли приложението от iTunes, Windows Phone Store