От днес можете спокойно да прослушвате любимата си музика от Soundcloud през вашия Twitter профил. Но засега това е възможно само от мобилната версия на Twitter.

За момента услугата е достъпна само за някои от създателите на съдържание в Soundcloud. Те могат да използват новите аудио карти на Twitter за споделяне на музиката си. Функцията е налична както за iOS, така и за Android устройства.

Когато видите бутона Play, просто го натиснете и чуйте музикалните произведения. А от Soundcloud обещават, че много скоро ще направят тази нова функция отворена за всички.

Ние стартирахме аудио картите в Twitter с малка група от музикални и аудио творци, включително This American Life (@thisamerlife), NASA (@nasa) и The White House (@whitehouse), както и David Guetta (@ davidguetta), Steve Aoki (@steveaoki) и Zeds Dead (@whoszed)“ – пише в официалния блог на Soundcloud. “През следващите седмици картите ще станат достъпни за всички, които публикуват музика в SoundCloud.”

Това е една много приятна изненада от Twitter и Soundcloud и определено ще спечели много нови потребители на тези социални мрежи. Twitter и Soundcloud не спират да се развиват и това е прекрасно.

„Ние сме развълнувани от възможността да работим с Twitter, за да направим аудио картите достъпни за всички, от световни супер звезди до всеки, желаещ да се изяви в тази посока. Това е просто още един начин, с който ние си сътрудничим с всякакви видове партньори, за да създадем най-добрия продукт за вас.“

 

Прочети още: Френските потребители вече могат да изпращат пари по Twitter

Тагове: