Pixomatic (iOS)

От Qube


sПревърнете вашите снимки в шедьоври само за няколко минути и станете експерт във фоторедакцията, без скъп и сложен за усвояване софтуер. Издигнете вашите възможности за редактиране на изображения на следващото ниво.

 

 

 

 

Цена: 3,99 евро     
        

GoodLife — рецепти за готвене (iOS)

От e//marketing


sGoodLife е безплатно приложение с оригинални рецепти за готвене, приготвени от екипа на GoodLife.bg. Очаквайте всяка седмица разнообразни рецепти с продукти, които се намират лесно на пазара и са подходящи за приготвяне в натовареното ни ежедневие. Приложението има следните полезни функционалности:

— Оригинално съдържание. Рецептите са придружени с висококачествени снимки и видео, които ви пренасят в процеса на готвене. Всяка рецепта е разделена на лесни за изпълнение стъпки.

— Таймер. Докато готвите, в приложението можете да настроите аларма, която ще се включи точно когато трябва да извадите ястието от фурната.

— Списък за пазаруване. Когато пазарувате продукти за рецептата, чрез приложението можете да отбелязвате закупените продукти.

— Моите рецепти. Можете да маркирате рецепти за по-късно преглеждане. Имате и бърз достъп до рецептите, които последно сте разглеждали.

— Бързо и удобно търсене. Можете да търсите рецепти по основни съставки, тип кухня, време за приготвяне и степен на трудност.

 

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)Banana - Create funny live videos & photos (iOS)

От Mentor Ventures, Inc.сBanana е забавен начин да записвате видео и фото селфита, да прилагате маски, GIF изображения, цветове, текст и емотикони, а след това лесно да споделите резултата с всичките си приятели и да ги накарате да се посмеят на глас. В момента Banana има над 500 безплатни филтри, от които да избирате.

 

 

 

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)SAIP (iOS)

От Ministère de l'InterieurсПодавайте сигнали и информация в случай на голяма криза, използвайки геолокация. SAIP, което означава System to alert and inform populations (система за предупреждаване и информиране на населението) работи на iOS устройства. То е безплатно и позволява на потребителите да получават сигнали в случай на извънредни събития. SAIP е достъпно на френски и английски език.

 

 

 

 

Цена: БезплатноEverplaces (iOS)

От Triptale ApSсEverplaces е личен инструмент за местоположения. То ви помага отново да откриете пътя към местата, които искате да пробвате пак. Приложението работи също и в офлайн режим, така че няма нужда от роуминг, ако сте в чужбина.

 

 

 

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)Backdrops - Wallpapers (Android)

От Backdrops

 

 

сВреме е да се отървете от всички други приложения за тапети за Android. Кажете „Здравей“ на Backdrops. Пресейте стотици оригинални тапети, които са ръчно изработени от екипа на Backdrops. Вие няма да намерите тези снимки в друго приложение.

 

 

 

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)