Deezer (Android, iOS)

 

sDeezer е музикална услуга, с която ще имате на разположение 25 милиона песни 24 часа в денонощието, като дори може да слушате избрано съдържание и в офлайн режим. Deezer е революционна световната музикална услуга, налична в 182 страни. Изтеглете приложението сега и ще получите 15-дневен Premium пакет, с който ще получите достъп до всички функции на услугата.

С Deezer ще имате достъп до музиката си от всички видове устройства – компютър, смартфон или таблет. Слушайте музика без прекъсване и без реклами. Разгледайте хиляди тематични канали. Създайте своя музикална вселена с любимите си изпълнители, албуми и плейлисти. Неслучайно Deezer е номиниран за най-добро музикално приложение на Music Service Awards 2013!

 

Цена: Безплатно


Изтегли приложението от Google Play, Apple App Store


 

App.net (Android, iOS)

 

s

Никога вече няма да пропуснете важни новини с App.net! Абонирайте се за нещата, които ви интересуват, и получавайте известия в реално време, без забавяния. Може да създадете и свои собствени новинарски канали за разпространение и изпращане на уведомителни съобщения.

С App.net можете да:

  • Запишете нещата, които ви интересуват, в редица категории включително: новини, технологии, музика, комикси, подкасти, политика, хумор, храна, спорт, здраве, фотография, изкуства, наука и т.н.
  • Да получавате уведомления в реално време, когато нещо важно се случи.
  • Да споделяте новините с вградените социални „инструменти“ и да бъдете винаги актуален.

App.net има и уеб версия, която ще ви даде удобна визуална картина на новините по света. Не пропускайте това приложение, защото то не се среща често.

 

Цена: Безплатно

 


Изтегли приложението от Google Play, Apple App Store


 

Prezi за iPad (iOS)

 

sКогато стане въпрос за презентации, ние обикновено се сещаме за добрия стар PowerPoint на Microsoft. Но като че ли той е някак... консервативен и през годините не се сдоби с някакви по-различни функции, съобразени с новите тенденции в сензорната ера.

Ето защо ви представям Prezi! С него ще създавате и представяте красиви презентации на своя iPad. Започнете, като изберете един многото невероятни шаблони, след това добавете вашите текстови пояснения и изображения. Приближавайте и отдалечавайте „слайдовете“  чрез „ощипване“ на екрана (pinch), ретуширайте вашите prezi презентации и ги настройвайте в движение.

Винаги ми се е искало да видя такова приложение и то да бъде толкова интуитивно! И ето че благодарение на новите устройства със сензорни екрани това е факт! Хората, на които ще представите своите презентации, ще са изумени от начина, по който си взаимодействате с Prezi! Успех!

Вижте и това видео, което ще ви покаже Prezi в действие.

 

Цена: Безплатно


Изтегли приложението от Apple App Store


 

Turntable.fm (iOS)

 

sTurntable.fm ви позволява да слушате онлайн музика заедно с приятелите си и други хора по света. Всеки използващ Turntable.fm ще се превърне в DJ, т.е. ако сте с петима приятели в една виртуална стая, то вие всички ще сте DJ, защото всеки от вас ще има възможността да избира песен и да я пуска с останалите. Така, редувайки песните, ще изградите един нов начин на забавление.

Можете също да гласувате за песента, която да започне след настоящата, а това прави Turntable.fm наистина социална услуга. Имате и възможност и да се свържете с любимите си диджеи. Помогнете на хората да открият нова страхотна музика или просто да се наслаждават на това споделено музикално онлайн изживяване.

 

Цена: Безплатно


Изтегли приложението от Apple App Store


 

Design Me (WP)

 

sDesign Me е мощен инструмент за персонализация на ежедневните ви задачи на Windows Phone устройството ви. Дайте воля на въображението си с Design Me.

  • Календар: възможност за четене, запис и синхронизация с Outlook. Добавяйте категории, приложете to do списъци и поставете бележки към графика ви.
  • Месечен изглед: календарите са филтрирани по значение. Така можете лесно да намерите това, което е най-важно за вас, например рождени дни и празници на приятелите ви.
  • Живи бележки: добавяйте снимки, видео, глас, местоположения, идеи и емоции с „живите бележки“ на приложението във всеки един момент.
  • Аларми: интуитивен и прост начин за настройване на аларма.
  • Климат: 5-дневна прогноза за времето с поддръжка на „живите“ плочки на Windows Phone OS.

 

Цена: $1.29


Изтегли приложението от Windows Phone Store


 

Nokia MixRadio (WP)

 

sNokia представя следващото поколение Nokia Music - Nokia MixRadio, което ще ви даде безплатен достъп до милиони песни, без наличието на досадни реклами. Ексклузивно за Nokia Lumia!

Слушайте музиката, която харесвате, с непрекъснатия музикален поток Play Me, създаден специално за вас. Използвайте „палец нагоре“ и „палец надолу“, за да покажете кое ви харесва и кое не. По този начин с всяко следващо влизане в системата Nokia ще подобрява музикалното ви изживяване на база на вашия вкус. Това е като да имаш своя собствена радиостанция, която ще пуска това, което искаш ти!

Също така са включени функции, които познавате и обичате - моята музика, mp3 магазин, създаване на микс, концерти и офлайн възпроизвеждане, така че можете да съхранявате любимите си миксове на вашия телефон и да им се насладите навсякъде дори без интернет връзка.

 

Цена: Безплатно


Изтегли приложението от Windows Phone Store