Newsy (Android, iOS, WP)


sЕдин от най-лесните начини за асимилиране на новини е чрез представянето им с видео. Това прави и новинарското приложение Newsy - представя най-актуалните новини чрез кратки видеоклипове, които са направени от екипа, стоящ зад проекта.
В Newsy не само правят новините лесно достъпни за нас, но и ни предоставят смилаеми анализи на случващото се по света. Те използват информация от множество източници, за да бъде тя винаги точна и сигурна.
Приложението е напълно безплатно, което го прави предпочитан помощник за информиране! Не пропускайте!

 

Цена: Безплатно


Изтегли приложението от Google Play, Apple App Store, Windows Phone Store


 

Bitmado (Android)

 

sПерсонализацията на екрана ни чрез подходящ тапет винаги е било свързано с това, което предпочитаме, и това е съвсем нормално. Но често даден тапет бързо ни омръзва и отново трябва да търсим нов. А защо да не накараме някой да избере нов вместо нас? Хмм...
Представям ви Bitmado за вашето Android устройство. За начало отворете приложението и влезте в системата на Bitmado чрез профила ви в Google+ или Facebook, а след това задайте тапет по подразбиране от галерията му. Ето и как работи.

По-подразбиране Bitmado ще ви показва най-популярните тапети в платформата, за които има най-много харесвания. Разбира се, вие може да преглеждате списък с най-горещите, най-новите седмични, месечни и за всички времена. А ако предпочитате някоя категория пред друга, от настройките може да промените това, което ще виждате при първоначално влизане.

И тук идва най-хубавата част... Когато изберете някоя от категориите, наречени Mados, тапетът на екрана ви ще се променя при всяко включване и изключване, което гарантира, че винаги ще бъдете изненадани от това, което е избрала общността на приложението. Вие също може да добавяте свои тапети и да създавате лични Mados категории!

 

Цена: Безплатно


Изтегли приложението от Google Play


 

Totals (iOS)

 


sСилата на математиката във вашите ръце! Totals е идеалният калкулатор за ежедневните ви нужди и за най-сложните ви изчисления, които някога ще поискате да правите. Неговият прост и изчистен интерфейс ще ви позволи да стигнете до желания резултат учудващо бързо и лесно. А начинът, по който се постига това, е като ви покаже само конкретните функции и бутони, които ви трябват в момента. Налични са три режима – Simple, Scientific и Programmer.

 

Цена: €1,79


Изтегли приложението от Apple App Store


 

Sktchy (iOS)

 


sХудожници и артисти по цял свят споделят своите творби по много различни начини, но с приложението Sktchy те могат да открият нови и нови вдъхновяващи портретни изображения на различни хора. Ако и вие сте артист, може да споделите ваш портрет или да се вдъхновите от вече съществуващ. Интересното е, че до всеки портрет, качен на платформата, присъства и снимката, която е послужила за модел. Прегледайте галерията на Sktchy и споделяйте вашите любими портрети с Facebook и Twitter.

 

Цена: Безплатно


Изтегли приложението от Apple App Store


 

Pouch (WP)

 

sPouch е красив и полезен Pocket клиент, който работи с приложението за четене в офлайн режим. Тъй като в Windows Phone Store все още няма официална поддръжка на Pocket, Pouch ще ви бъде много полезен инструмент.
С него ще може да четете вашите запаметени текстове в офлайн режим, ще имате достъп до архива с прочетени и до текстовете, отбелязани като любими. Естествено функциите за споделяне, архивиране и изтриване са налични от менюто, затова няма да усетите разлика между официалната версия на Pocket.

 

Цена: $0,99


Изтегли приложението от Windows Phone Store


 

Photo Dot Lock (WP)

 

sСмартфоните ни днес крият много тайни и по-специално много снимки, които не са подходящи за чужди очи. Има много ситуации, при които наши приятели случайно или не попадат на тези снимки, докато разглеждат телефона ни. Но дори да сме им казали изрично да не го пипат, то членовете на семейството ни също може да видят „неподходящите“ снимки. Затова приложения като Photo Dot Lock са полезна защита от любопитни очи до галерията ви със снимки.


Направете „рисунка“, за да заключите достъпа до галерията ви, или използвайте специални жестове. А ако забравите каква е последователността на „рисунката“, може да използвате опцията за забравен код. Успех!

 

Цена: $0,99


Изтегли приложението от Windows Phone Store