Lamborghini представи пред света поредната си кола, оборудвана със система за задвижване на задните колела - Huracan EVO RWD Spyder.

Новото пазарно предложение на легендарната марка, цената на което в Европа е определена на 175 838 евро, има 610 конски сили максимална мощност и е в състояние да предложи ускорение от 0 до 100 км/ч за 3.5 секунди и максимална скорост на движение от 324 км/ч.

Lamborghini Huracan EVO RWD Spyder обещава да предложи на бъдещите си собственици върхово изживяване зад волана, резултат на комбинирането на открития интериор, мощен V10 двигател и задно задвижване.

Lamborghini Huracan EVO RWD Spyder е в състояние да ускори от 0 до 200 км/ч за 9.6 секунди и да спре от движение със 100 км/ч до 0 за само 32.2 метра.

В кабината ви очаква 8.4-инчов тъчскрийн дисплей и цял набор от опции за модификации на купето, което дори е шумоизолирано. Ако всичко това ви звучи примамливо и имате стотици хиляди евро, заделени за такъв звяр, поръчките за новото Lamborghini вече се приемат. Първите доставки се очакват през лятото и ако след проблемната пролет искате да го започнете със стил, то едва ли има по-добър начин.     

Виж още: Ще оцелеят ли Uber и Lyft в пост-COVID-19 свят?

Тагове: