Новата Assassin’s Creed: Odyssey изглежда ще продължи тенденцията на поредицата основната кампания да е със солидна дължина. По предварителни данни главната сюжетна линия в играта ще ви отнеме "грубо около 40 часа". Това става ясно от сайта PowerPyx, който вече се е добрал до версия от играта на Ubisoft.

"Отне ми 41 часа да завърша историята. Бях 37-о ниво от 50 максимум. Изслушах по-голямата част от диалозите, макар да пропуснах някои, най-вече в страничните куестове. Ще трябва да изпълните доста от тях, за да качите нива. Между някои отделни части от главната история има доста големи разлики в нивата и именно страничните куестове са единственият добър начин да качите ХР. Освен това те разкриват и нови локации на картата", пише PowerPyx.

Сайтът прогнозира, че ако решите да слушате всички диалози, играта лесно може да надвиши 50 часа, а ако търсите най-бързото изиграване, ще може да го постигнете за около 30 часа.

Отключването на всеки един елемент по картата ще ви отнеме до 6 часа. Качването на ниво пък става за около час, което се равнява на 4 - 6 странични куеста. Ако не ползвате платени ХР бонуси, достигането на максималното 50-о ниво ще стане за около 50 часа.

Оцени:
Рейтинг: 4
Най-четени
Всички

Забраниха на Huawei да използва microSD карти в своите телефони

667 | 25.05.2019
Още от Play

Mortal Kombat 11 в твоята Tesla? Защо не

1 | 24.05.2019