Интересен тийзър в екшъна The Division 2 ни насочва към мястото на действие за следващата игра от поредицата Assassin’s Creed.  

Наблюдателен геймър е открил находка в пост-апокалиптичната пустош на Вашингтон, която прави препратки към евентуална нова Assassin’s Creed  игра в света на викингите. Скрийншотът показва плакат на стената, на който има мъж с наметало, шлем и туника. В лявата си ръка той държи копие, а в дясната – мистериозна сфера. Според запознати с историята на Assassin’s Creed, в сферата може да се различи нещо, което прилича на ябълката от Райската градина – митологичен артефакт с отношение към историите в няколко Assassin’s Creed игри. На самия постер може да се различи и думата Valhalla, което е препратка към митологията на викингите.

Разбира се, на този етап това е само спекулация, но има и други косвени доказателства, че поредицата ще направи завой на север. Миналата година служител на Ubisoft публикува концептуални изображения на нещо, наречено Assassin’s Creed Ragnarog.

Бъдещето на Assassin’s Creed по традиция е интересна за обсъждане тема, като освен Скандинавия, някои спекулации пращат серията във феодална Япония, а други – в древен Рим като дори се твърди, че през 2020 г. ще излезе игра с името Assassin’s Creed Legion.   

Тагове: