До премиерата на новата Call of Duty игра остава само една седмица и както може да предположите, копия от нея вече изтекоха. Дискове за различните платформи, за които ще излезе играта, се появиха в някои магазини въпреки забраната за по-ранни продажби. Нещо повече - най-нетърпеливите вече могат да се сдобият с Call of Duty: Infinite Warfare и през eBay, стига да са готови да се разделят с многократно по-голяма сума. Първото неразопаковано копие на XBOX One версията на шутъра се появи в eBay за цели 400 долара; това е с 320 долара повече от реалната му магазинна цена.

Лично ние не бихме препоръчали някой да плати толкова много пари, при положение че играта излиза след броени дни, но със сигурност желаещи да се сдобият толкова рано с една от най-чаканите игри на годината няма да липсват.

За всички останали, които имат мъничко търпение и цeнят личния си бюджет, Call of Duty: Infinite Warfare излиза официално на 4 ноември.Виж още: Режисьорът на Stranger Things оглавява филмовата адаптация на Uncharted

Още от Play