Феновете на Call of Duty скоро ще бъдат зарадвани с нов Battle Royle режим, наречен Warzone. Всъщност „игра“ би била по-подходящата дума. Изтекло в мрежата видео ни показа презентация на новото съдържание в цели 11 минути, преди да бъде свалено.

Първо и най-важно, Warzone ще бъде междуплатформен и безплатен режим. Това означава, че няма да ви трябва копие от излязлата миналия август Call of Duty: Modern Warfare, за да го играете. Ако обаче имате последната засега Call of Duty игра, това ще ви донесе като бонус ексклузивни скинове за героите и козметични елементи за оръжията. Това е значителна промяна за Activision, след като гигантът използва предишния Battle Royale режим Blackout, за да стимулира продажбите на Call of Duty: Black Ops 4 и да компенсира липсващата кампания в играта. От своя страна Warzone очевидно е замислен като самостоятелно изживяване, подобно на Fortnite, PUBG и Apex Legends, което може да създаде собствена фенбаза и да носи пари отделно от основните Call of Duty игри.

Като при останалите гири от жанра картата в Warzone постоянно се смалява. Светът е комбинация от любими Call of Duty карти от предни игри. Мачовете ще включват до 150 души, които могат да участват самостоятелно или в групи по двама или трима души.

Засега не знаем кога ще бъде анонсиран новият режим, но вероятно той няма да закъснее.  

Виж още: Хищник или жертва ще бъдеш в новата Predator: Hunting Grounds

Тагове: