Ако някога сте сглобявали геймърско РС, със сигурност поне няколко компонента в него са били с марката Corsair. Компанията е известна с паметите, захранванията и охлажданията, които прави, а да не говорим, че Corsair прави още кутии, клавиатури и мишки.

Четейки всичко това, вероятно неволно вече се замисляте защо тогава компанията просто не сглоби предварително цял компютър, който да продава? Е, отговорът на този въпрос идва днес под формата на Corsair One - компютър, сглобен изцяло от производителя, който изглежда доста атрактивно.

Засега техническите параметри не са ясни, но силата на Corsair е в геймърската периферия и аксесоари, така че не би трябвало да има съмнение, че ще видим мощна видеокарта и процесор заедно с голямо количество бързо сторидж. А заканата на компанията, че машината ще даде ново определение на това, което наричаме "гейминг", е още по-внушителна. Остава ни само да почакаме за повече информация относно хардуера, цената и премиерата на машината.Виж още: Вече може да похарчите златото си от WoW в други игри на Blizzard

Тагове: